Hot Stones Massage

LOTEN HIERONTA

Hyvinvointia ihmisille ja koirille

Nimeni on Lise-Lotte Erlund ja tarjoan hyvinvointipalveluja Kyrön keskustassa, sekä koirahierontaa kotikäynteinä.

KUUMAKIVIHIERONTA

HOT-STONE ELI KUUMAKIVIHIERONTA

Lyhyesti:

Kuumakivihieronnalla on vanhat perinteet, jo alkuperäiskansat ovat käyttäneet tuhansien vuosien ajan kuumia kiviä erilaisten vaivojensa hoidossa. Näitä kiviä sanotaan basalttikiviksi.


Kivet ovat luonnon omia kiviä ja luonnon muokkaamia, niillä hoitaminen rentouttaa sekä rauhoittaa mieltä ja kehoa.


Vaikutukset joita lämpö saa aikaan hoidossa on mm: lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron huomattava lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen sekä kuona-aineiden tehokas poistaja.


Siksi kuumakivihoidon jälkeen on juotava tavallista enemmän vettä, jotta kuona-aineet poistuvat luonnollisesti, eivätkä jää kehoon enää uudelleen tukkeeksi.


Kuumakivihieronta on niinkuin perinteinen normaali hieronta, mutta vain kivillä tehtynä. Jossain vaiheessa hoitoa kivet voidaan asetella hetkeksi paikoilleen vaikuttamaan, jolla saadaan aikaan lisää rentouden tunnetta sekä mahdollisten kireiden kohtien avaaminen on tehokkaampaa. Hoidossa käytetään väliainetta, itse suosin oliiviöljyä sen turvallisuuden, sopivuuden sekä käyttäytymisen vuoksi (miten reagoi lämpöön).


Kiviä voidaan käyttää myös kylmänä, hoitamaan mm: turvotusta, kivun lievitystä sekä vammojen hoitoon. Myös kasvojen alue on ihana käydä kylmillä kivillä läpi, tuomaan virkistystä.

KENELLE HOITO SOPII?

Hoito sopii pääasiallisesti kaikille, mutta hoidon suhteen niinkuin tavallisenkin hieronnan, on olemassa kontra-indikaatioita eli vasta-aiheita, jolloin hoitoa ei voida suorittaa tai vain osa-alueittain.

Niitä ovat:

  • tarttuvat ihotaudit

  • aktiivinen reuma

  • kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky on heikentynyt kokonaan tai paikallisesti (jos olet epävarma, varmista lääkäriltä!)

  • kuume tai flunssa

  • Diabetes, ohentuneen ihon sekä tuntopuutosten vuoksi

  • raskaus (HUOM! Jos raskautesi on muuten ollut normaali, voidaan käydä läpi yläkroppaa, ei alakroppaa)

  • sydänsairaudet

  • suonikohjut

Jos olet epävarma voidaanko hoitoa tehdä sinulle, turvallisinta on varmistaa asia lääkäriltä!

HINNASTO

YKSITTÄINEN AIKA:

60 minuuttia = 55 €
90 minuuttia = 65 €

Minulla on käytössä maksamiseen myös Eazybreak ja ePassi.

 

 

Mikäli asiakas joutuu perumaan varatun hieronta-ajan, tulee aika perua edellispäivänä klo 15 mennessä. Muutoin myöhästyneestä peruutuksesta veloitetaan 30 €.

logo-eazybreak.png
epassi_logo_new_color.png